24 januari 2022

De geur van de zee

2 min read
campings aan zee Nederland

Wat is er fijner dan wakker te worden in de zomer, met de geur en een heerlijke fris zeewindje. Ga je op vakantie bij een van de campings aan zee nederland dan geniet je niet alleen van de prachtige zee, maar ook de omgeving. Vaak liggen er voor de zee duinen waar je heerlijk doorheen kunt wandelen met uitzicht over zee, ben je een romanticus dan is het prachtig om de zonsondergang te zien wanneer je over het strand loopt. Er zijn meer dan genoeg redenen om heerlijk op vakantie te gaan aan de zee, combineer stad met zee en je hebt de perfecte vakantie.

Genieten in Egmond aan Zee

Een van de mooiste campings aan zee Nederland vind je hier, je hebt de keuze tussen een vakantiehuisje of lekker kamperen met de hele familie op de camping. Ga je op het veld staan met alle andere kampeerders, of kies je voor een mooie beschutte plek. Natuurlijk ligt het park vlakbij het strand, en heeft het verschillende faciliteiten. Verwarmd zwembad met een bad voor peuters, een speeltuin en niet te vergeten een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Een uitgebreid sport en animatieprogramma zorgt er ook voor dat je altijd iets te doen hebt.

campings aan zee Nederland

Heerlijk weg met het hele gezin

Wanneer je kinderen hebt dan is Kijkduin een van de beste campings aan zee nederland, de camping ligt achter de duinen en heeft voldoende faciliteiten voor het hele gezin. Een whirlpool, overdekt zwembad, een sportclub met tennisbaan en een club voor de kinderen. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om lekker te eten, niet alleen in het restaurant maar ook in de pizzeria of de snackbar voor een lekkere snack. De camping is perfect voor gezinnen want er mogen geen auto’s op het park, je bent er dus zeker van dat kinderen altijd veilig kunnen spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *