DAMPHUIS_LOGO
Geen categorie

De liquid e van Damphuis

Je zult voor het navullen van jouw elektrische sigaret een een liquid e nodig hebben. Deze navulling zijn geschikt voor iedere navulbare clearomizer of atomizer hebben. De kern bestanddelen van de e-liquids zijn vegetal glycerin en propylene glycol. 

De ruime keuze in liquid e bij Damphuis 

De VG van de elektrische sigaret is bepalend voor de hoeveelheid damp er uit de elektrische sigaret komt en de kick die je in de keel ervaart. De juiste verhouding tussen deze twee is bepalend voor de damp ervaring. Damphuis biedt e liquids aan van de bekende merken als: Dekang Europe, LiQua, Millers Juice, Aramax, Halo, Stoom Tovenaar en Vavo. Naast deze bestanddelen die er in de e liquid zitten kan er ook de zeer verslavende stof nicotine aan toegevoegd zijn. Bij Damphuis worden er in het assortiment ook e liquids aangeboden waar nicotine aan toegevoegd zijn met de sterkte  0, 3, 6, 12, of zelfs 18mg.

Een erg ruime keuze uit veel verschillende producten 

Damphuis biedt een super groot assortiment aan waardoor je altijd het product vindt waar jij naar op zoek bent. In de loop van de jaren hebben de experts van dit bedrijf namelijk erg veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van elektrisch roken waardoor zij momenteel de nieuwste en meest moderne artikelen aanbieden. Het vinden van de juiste liquid e kan lastig zijn en voor behoefte aan professioneel advies kun je daarom ook gemakkelijk telefonisch contact opnemen met het bedrijf.