Roken

E-sigaretten aanschaffen? Lees onze tips!

Rook je op dit moment sigaretten, en wil je overstappen op e-sigaretten? Dan kunnen we je alvast meegeven dat je een goede keuze gaat maken. E-sigaretten zijn namelijk minder schadelijk dan normale sigaretten. Tevens heb je veel meer mogelijkheden met e-sigaretten. Je kunt namelijk de e-liquid vervangen. Dit is de vloeistof die je als het ware oprookt. En daar vertellen we je in dit artikel graag meer over.

e-liquid

De e-liquid

Maar wat is die e-liquid nu eigenlijk precies? Je kunt het zien als de stof die je oprookt, uit de e-sigaret. Deze e-liquid is verkrijgbaar in veel uitvoeringen, en dat is erg handig. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel nicotine je in je e-liquid wilt. Dus rook je op dit moment normale sigaretten? Dan kun je met e-liquid de hoeveelheid nicotine die je binnenkrijgt afbouwen. Er is zelf e-liquid beschikbaar zonder nicotine.

e-liquid

Daarnaast kun je de smaak van je e-liquid zelf bepalen? Denk aan veel fruitsoorten, en andere heerlijke smaken. Zo kun je afwisselen met de smaak, of smaken testen totdat je jouw favoriet hebt gevonden. E-sigaretten brengen dus veel voordelen met zich mee, ten opzichte van de normale sigaret. Maar misschien wel het belangrijkste voordeel hebben we nog niet eens benoemd. En dat zijn de kosten van de e-sigaret. Het is namelijk aanzienlijk goedkoper dan normale sigaretten. Je schaft weliswaar een keer de e-sigaret aan, wat iets duurder is. Maar de vloeistoffen zijn veel goedkoper dan normale sigaretten. En dat is natuurlijk erg aangenaam.