8 december 2021

Een bedrijfsvideo van Movus

2 min read
Logo-movus

Wil je graag een bedrijfsvideo laten maken? Dan ben je voor een branding film of corporate video bij Movus aan het juiste adres. Bij dit filmhuis wordt namelijk maatwerk op het gebied van filmproducties geleverd. Elke product, opdrachtgever en iedere doelgroep is namelijk uniek. 

We.Stream-Productfilm

Hoe gaat Movus te werk?

Wat is de doelgroep, wat wil je met de film bereiken en welke  boodschap wil je overbrengen met de bedrijfsvideo? Om elkaar beter te leren kennen zal Movus zich eerst verdiepen in jouw werk, organisatie, product en of dienst. Zij analyseren de huidige marketing-communicatiemiddelen en doen een stijlonderzoek. Wat is de customer journey en met welke boodschap kan de doelgroep worden bereikt. De basis voor een impactvolle filmproductie is namelijk het merk verhaal. In de eerste  zullen de specialisten advies geven over de videomarketing en hoe en via welke kanalen zij de film in zullen gaan zetten om zo op de juiste manier de boodschap van jouw bedrijf over te brengen. Bij de volgende stap zullen zij een concept tot stand brengen. Met het verhaal willen zij het juiste gevoel overbrengen en mensen raken. Na goedkeuring van het concept zullen zij dit verhaal visueel en zullen zij aan de slag gaan met het storyboard en eventueel de tekst voor de voice over. 

De productie van de film 

Na het vaststellen van het concept zullen zij op pad gaan om de verhaallijn te gaan filmen. Zij regelen hiervoor de locatie, apparatuur en eventueel acteurs die in beeld komen. Er worden high-end apparatuur gebruik voor het maken van de bedrijfsvideo.