La-Gracia-logo
zorg

Een goede ooglidcorrectie in Elst bij La Gracia

Als men ouder wordt kunnen de oogleden gaan hangen waardoor er waren ontstaan. Als je woonachtig bent in Elst of omgeving en je op zoek bent naar een ooglidcorrectie Elst ben je bij La Gracia aan het juiste adres. 

D ooglidcorrectie behandelingen van La Gracia 

Door deze hangende oogleden ontstaat er een vermoeide uitsparing, door middel van een ooglidcorrectie behandeling zul je er weer energieker en jonger uitzien en maar jeweer een frisse indruk. Als je aan een ooglidcorrectie denkt zul je vast denken aan een heftige chirurgische ingreep. Bij L Gracia worden de ooglidcorrectie behandelingen uitgevoerd met de Dermo Plasma  techniek. Deze is veel minder ingrijpend dan een chirurgische operatie en is zeer effectief. Deze techniek is gebaseerd op lange golf radiofrequenties die ervoor zorgen dat de huidvezels samentrekken, wat een liftend effect zal veroorzaken. Aan deze behandeling zitten geen risico’s en de herstelperiode die de huid nodig heeft zal een stuk korter zijn. Deze techniek is echter nog niet zo bekend omdat deze vrij nieuw is. 

Een kennismakingsgroep met de schoonheidsspecialisten

Voordat de behandeling van start gaat zal er een kennismaginsgepr plaatsvinden met een van de specialisten van de schoonheidssalon. Tijdens dit gesprek zullen jouw persoonlijke wensen uitgebreid worden besproken. Op deze manier zullen de schoonheidsspecialisten doelgericht aan het werk kunnen gaan. Voordat de behandeling van start gaat zullen zij ook precies uitleggen wat er gaat gebeuren zodat je nooit voor verrassingen zult komen te staan tijden een behandeling.