logo-Smartphone-Express
telefonie

Goede telefoon zaak in Tilburg

Is jouw telefoon kapot en zoek je nog een telefoon reparatie zaak in Tilburg dan is https://www.smartphone-express.nl/ iets voor jou. Zo lossen alle problemen op die jij met je telefoon hebt. Ze zijn al jaren experts in het vak en zo kan jij garanderen dat je telefoon goed wordt gemaakt. Zij kunnen al bijna alle reparaties binnen 30 min repareren zo heb jij dezelfde dag jouw telefoon nog terug. Ze hebben 90 procent van de onderdelen op voorraad zodat ze snel met jouw reparatie kunnen beginnen. Naast het repareren van telefoonschermpjes kunnen zij jouw ook helpen met andere dergelijke problemen die jij hebt met je mobiel zoals: het vervangen van je batterij, Camera, back camera, home knop, power knop, volumeknop, trilfunctie en nog veel meer.

Waarom Smartphone express

Waarom zou je kiezen voor Smartphone express als er nog veel meer andere telefoonzaken in Tilburg zijn. Een van de redenen waarom jij jouw telefoon bij Smartphone express moet laten reparen is omdat ze heel ervaren zijn en daarom secuur en snel. Binnen 3 min sta je met jouw gerepareerde telefoon alweer buiten. Naast alleen het repareren van je scherm repareren ze ook andere technische problemen met je telefoon. Zij kunnen repareren op moederbord niveau waardoor ze jouw toestel altijd weer werkend kunnen hebben. En dit allemaal voor een voordelige prijs. 

Welke telefoons reparen ze?

Naast alleen het reparen van iphones doen ze ook nog vele andere merken onder andere: Samsung, Huawei, Sony, Oneplus, Nokia, Motorola, Xiaomi en LG. Ze hebben een groot assortiment aan verschillende collecties. Zo kan jij ook jouw oudere modellen telefoon bij hun repareren.