Move2ur-logo
personal training

Hoge kwaliteit personal training in Tiel

Wil je graag een gezondere levensstijl creëren en ben je daarom op zoek naar personal training Tiel? Dan ben je bij Move2ur aan het juiste adres voor een hoogwaardige kwaliteits training. 

Een 1 op 1 begeleiding 

Voor personal training Tiel ben je bij Move2ur aan het juiste adres omdat de personal trainer al meer dan 12 jaar ervaring heeft op het gebied van personal training. Tijdens de training zal alle focus op jouw worden gelegd waardoor je niet afgeleid worden. Tijdens de training zul je door personal trainer ook worden gepushed om alles uit jezelf te halen. De personal trainer van Move2ur kan door de vele ervaring elke sporten begeleiden om sterker en fitter te worden ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden. De personal trainer is zelf erg sportief en is altijd al energiek geweest en kan jou zelfs begeleiding met het lopen van een marathon. 

personal-training

Het opstellen van een voedingsschema 

Het consumeren van de juiste voeding is van essentieel belang voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen en het creëren van een gezondere levensstijl. Als de informatie die op de website van Move2ur jou aanspreekt kun je gemakkelijk en snel telefonisch contact opnemen. Je zult dan een afspraak inplannen voor het kennismakingsgesprek. tijdens dit gesprek zul je het met de personal trainer uitgebreid gaan hebben over de persoonlijke doelstellingen die jij wilt behalen op het gebied van fitness. Ook zal er uitgebreid worden gepraat over jouw huidige voedingspatroon. De personal trainer zal dan een voedingsschema opstellen op basis van de voeding die jij lekker vindt.