Geen categorie

In twintig weken opleiding receptioniste

Je hebt maar twintig weken nodig om een opleiding receptioniste af te ronden. In die twintig weken heb je genoeg tijd naast je lessen om aan je gezin of baan of iets anders te besteden. Je hoeft namelijk maar één keer in de week naar de klas. En jij bepaalt zelf wanneer dat is. Hoewel je wel beperkt bent tot het aanbod van de opleiding receptioniste. Maar dit aanbod is breed genoeg om keuze over te laten. Het meest handige is eerst bepalen waar je de opleiding receptioniste wil volgen.

Hoe jij bepaalt waar en wanneer

Fabius opleidingen heeft meer dan 50 locaties, waardoor je vast een locatie die voor jou praktisch is kunt vinden. Als je weet waar je de opleiding receptioniste wil volgen, kun je nadenken over het tijdstip. De lessen beginnen namelijk of om 9 uur in de ochtend of om 7 uur in de avond. De meeste locaties geven opties voor beide tijden. Misschien verschilt de dag in de week van de startdatum wel weer. Iedere les duurt drie uur. Naast je lessen zul je huiswerk moeten maken om de opleiding receptioniste te halen.

Inhoud van de opleiding

Tijdens de opleiding worden drie onderwerpen behandeld. Dit begint bij het snel leren typen. Dat heet toetsenbordvaardigheid. Als je dit onder de knie hebt, is het tijd om de MS Office programma’s te leren kennen. Dit zijn in de opleiding receptioniste Word, Outlook en Excel. Tot slot zul je moeten leren over de kantoorpraktijk. Dit is het laatste onderdeel van de opleiding receptioniste.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *