24 januari 2022

Koop een vibrerend eitje om haar te verrassen

2 min read
vibrerend eitje

Wil jij je partner een keer echt verrassen? Denk je dat het goed zou zijn voor jullie seksleven om eens wat meer te experimenteren? Of misschien zijn jullie twee sowieso wel van de avonturen in de slaapkamer. Welke situatie dan ook van toepassing is: een vibrerend eitje is een leuke manier om haar te verrassen.

vibrerend eitje

Wat is een vibrerend eitje?

Een vibrerend ei is een seksspeeltje. Het is in eerste instantie bedoeld voor de vrouw maar ook mannen kunnen er plezier aan beleven. Het is een eivormig balletje van kunststof dat je in kunt brengen in de vagina. Vervolgens kun je met een afstandsbediening zorgen dat het eitje gaat trillen. Die trillingen zijn voor veel vrouwen prettig om te ervaren en brengen ze sneller naar de climax. Mannen kunnen het ook inbrengen in de anus. Daar zit de G-spot voor mannen. Zij kunnen er dus ook plezier aan beleven.

In de slaapkamer of erbuiten

Je kunt het eitje uiteraard gebruiken als voorspel. Jij en je partner kunnen elkaar verwennen met het seksspeeltje voor jullie tot het echte werk overgaan. Maar ook buiten de slaapkamer kun je er lol aan beleven. Je kunt het eitje namelijk ook inbrengen en vervolgens buiten de deur iets gaan doen. Zo kan je haar verwennen op afstand als jullie samen op pad zijn of op een feestje.

Veilig spelen

vibrerend eitje

Zorg wel dat je het eitje eerst eens voorzichtig probeert voor je het meteen buiten de deur gebruikt. Voor veel mensen kan het ook prettig zijn om het eitje in te smeren met glijmiddel voor je het inbrengt.