keukenzaak Tilburg
Wonen

Mooie en luxe keuken van keukenzaak Tilburg

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn nieuwe keuken en de service van keukenzaak Tilburg I-KOOK. Ik heb gekozen voor een moderne keuken en deze is van alle luxe gemakken voorzien.

keukenzaak Tilburg

Goede service

Om te beginnen ben ik zeer te spreken over de goede service van I-KOOK. Ik ben in keukenzaak Tilburg namelijk heel vriendelijk te woord gestaan en ik heb een uitgebreide rondleiding door de showroom gehad. Er werd me gevraagd wat ik ongeveer in gedachte had, of dat ik gewoon even rond wilde kijken. Het voelde daarom absoluut niet alsof ik onder druk werd gezet om iets te kopen. Na een beetje rondkijken had ik al een beter idee wat ik graag zou willen: een moderne keuken met luxe inbouwapparatuur! De keuken kon snel geleverd worden en ook de montage konden ze voor hun rekening nemen. Dit is natuurlijk erg fijn, want ik heb twee linkerhanden en ben dus helemaal geen klusser. De monteurs van de keuken zijn erg secuur te werk gegaan en ik ben heel tevreden over de mooie afwerking. Wil jij ook graag een luxe keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak om ook een bezoekje aan de showroom van keukenzaak Tilburg te brengen!