Geen categorie

Praktische plak spiegel

Bekijk de praktische plak spiegel bij de Spiegelshop. Op de site zie je de Clear met een prachtige facetrand. Mocht je dat facet niet mooi vinden, op de site van de Spiegelshop Hengelo tref je plenty spiegels aan met een andere omlijsting van bijvoorbeeld hout of staal. Echter de plak spiegel heeft het voordeel dat die zo ideaal is in een kleine ruimte. Velen hebben in een kamertje alle garderobekasten gezet zodat het kamertje het idee geeft van een inloop kledingkast. Vaak is er dan weinig ruimte, en moet de spiegel tegen een deur komen. In zulke situaties is een plak spiegel ideaal.

De Spiegelshop heeft veel verschillende modellen spiegels

De plak spiegel is al in verschillende vormen te verkrijgen. Naast de rechthoekige en ronde Clear heeft de Spiegelshop ook ovale spiegels en enkele afwijkende vormen. Naast de vorm zit het grootste verschil in de uitvoering van de lijst, en het advies is dan ook om die aandachtig te bekijken. In de navigatie kun je ‘stijlen’ selecteren, en zo kun je grofweg filteren welke stijl je het meeste aanspreekt. Een rechthoekige spiegel met een brocante lijst is te verkrijgen evenals een gouden baroklijst. Maar ook juist een strakke zwarte stalen lijst wat weer een mooi geheel zal vormen bij een industriële inrichting.

Een spiegel kan ook ter decoratie in de woonkamer

De plak spiegel is dan meestal die praktische spiegel in een kleine ruimte, ook al is het een spiegel die zeer zeker in het zicht kan hangen vanwege de mooie facetrand. Op internet staan veel sites met tips met het inrichten van de woning, en daar staan hele nuttige bij als het gaat om een spiegel toevoegen aan je interieur. Het hangt sterk af van de vorm van de woonkamer en hoe het ingericht is, maar in het algemeen kun je stellen dat je met een spiegel meer ruimte en licht kan ontwikkelen. De spiegel hiervoor vind je bij de Spiegelshop.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *