Rijschool-Simpelweg
vervoer

Tip voor een goede rijles in Bemmel

Ben je op zoek naar rijles in Bemmel om een goede rijschool in de omgeving van Bemmel te vinden? Dan ben je bij Rijschool Simpelweg aan het juiste adres.   

geslaagde leerling bij Rijschool Simpelweg

Waarom kiezen voor Rijschool Simpelweg?

Je bent voor rijles in Bemmel bij Rijschool Simpelweg aan het juiste adres omdat de rijinstructeurs van deze rijschool goede, leuke en vooral goed begrijpende rijlessen aanbieden. Dit vergroot de kans dat je in 1 keer slaagt voor jouw rijbewijs. De rijinstructeurs van deze rijschool zijn erg gepassioneerd en gedreven door het geven van rijles. Rijschool Simpelweg staat namelijk voor passie en gedrevenheid zo staan de rijlessen garant voor een veilige leeromgeving en je leer alle kneepjes van het autorijden op en verantwoordelijke manier. Zij vinden het namelijk belangrijk dat je zelf later goed de weg op gaat zonder een gevaar te vormen voor jezelf en andere weggebruikers. De rijschool zal jouw rijopleiding altijd precies afgesteld hebben wat jij als cursist nodig hebt voor het behalen van jouw rijbewijs.  

Rijlessen vanaf je 16,5 jaar 

Je kunt bij Rijschool Simpelweg vanaf je 16,5 jaar rijlessen volgen. Je mag beginnen aan je theorie examen vanaf 16 en zodra je 17 jaar bent geworden mag je jouw praktijkexamen aanvragen. Als je jouw rijbewijs op deze leeftijd behaald mag je onder begeleiding deelnemen aan het verkeer. Deze begeleider moet minimaal 27 jaar oud zijn en 5 jaar in het bezit van het auto rijbewijs. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.