Niels-Fitclass-Personal-Training-Rotterdam
personal training

Tip voor personal trainer in Rotterdam

Wil jij graag gezonder in het leven staan en wil je graag van die overtollige kilo’s af waar je al lang tegen inkijk? Dan ben je voor een personal trainer Rotterdam bij Niels Fitclass aan het juiste adres. 

afslankprogramma

De voordelen van Niels Fitclass 

Hang je al langere tijd in dezelfde cirkeltje waar je al maanden of misschien al zelfs jaren in vast zit en wil je dit cirkeltje graag doorbreken? Dan zal je onder begeleiding van een personal trainer Rotterdam van Niels Fitclass naast de intensieve trainingen die je sult gaan volgen ook worden gecoacht om mentaal sterker te worden. Alles zal namelijk stap voor stap worden besproken en aan de hand hiervan zal er doelbewust worden getraind. Er bestaat geen betere begeleiding dan 1 op 1 personal training . Tijdens de training zul je namelijk niet afgeleid raken en zal je worden gepushed om tijdens de training alles uit jezelf te halen. Dit kan in het begin lastig zijn maar door de kennis en ervaring van de personal training zal je worden begeleid waar nodig is. 

Het creëren van een gezondere levensstijl 

Het volgen en het volhouden van de intensieve trainingen is het halve werk. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl. De personal trainer zal daarom ook een voedingsschema opstellen die is gebaseerd op de voeding die jij lekker vind om consumeren.